جستجو فارسی / English
در گفت‌و‌گو با خبرگزاری ایکنا تبیین شد
چرا فرزندآوری به یک انتخاب فردی تبدیل شده است؟
نقش فرزند از یک دارایی اجتماعی به یک عنصر فانتزی تقلیل یافته است و گسترش فرهنگ فردمحوری، مادی‌گرایی و تأثیر جریان‌های اومانیستی سبب شده که ارزش‌های معنوی ازدواج و تشکیل خانواده کم‌رنگ شود و فرزندآوری به یک انتخاب شخصی و گاه حتی نمادین تبدیل شود.
در سلسله نشست‌های مجازی «رابطه پدر-دختری در آینه علم و دین» مطرح شد
در تربیت فرزند، نظر پدر مقدم است یا مادر؟
در سنت اسلامی و فرهنگ ایرانی، پدر نه‌فقط نان‌آور، بلکه مربی، پناه و شریک هویتی فرزند به‌ویژه دختر است. منابع دینی با تأکید بر محبت، مسئولیت‌پذیری و حضور فعال پدر در فرآیند تربیت، الگویی کامل از پدری ارائه می‌دهند. این نگاه تربیتی، بازخوانی تازه‌ای از جایگاه پدر در ساختار خانواده و جامعه به‌دست می‌دهد.
همزمان با ایام ماه مبارک رمضان برگزار شد
نشست هم اندیشی ما و مواجهه با تحول در نظام آگاهی دختران
پژوهشکده زن و خانواده ماه مبارک رمضان امسال نیز میزبان مدیران حوزه، اساتید، پژوهشگران و کنشگران حوزه زن و خانواده بود. در این نشست که در قم برگزار شد
بیانیه تحلیلی پژوهشکده زن و خانواده: ما و تحول در نظام آگاهی دختران
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده زن و خانواده بیانیه تحلیلی پژوهشکده زن و خانواده با موضوع " ما و تحول در نظام آگاهی دختران" توسط پژوهشکده زن و خانواده منتشر شد.
پژوهشکده زن و خانواده برگزار می کند
نشست علمی ترویجی نقد کتاب "مواجهه راهبردی با تحولات امر جنسی"

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده زن و خانواده، نشست علمی-ترویجی نقد کتاب "مواجهه راهبردی با تحولات امر جنسی" به قلم حجت الاسلام والمسلمین زیبایی نژاد، رئیس پژوهشکده زن و خانواده، در تاریخ چهارشنبه یکم اسفند 1403 ساعت 12:45 در سالن جلسات این پژوهشکده برگزار خواهد شد.

در این نشست علمی، حجت الاسلام والمسلمین زیبایی نژاد به ارائه مباحثی پیرامون کتاب خود و پاسخ به پرسش‌های مطرح شده خواهد پرداخت. دکتر محمدتقی کرمی نیز به عنوان منتقد، به نقد و بررسی کتاب "مواجهه راهبردی با تحولات امر جنسی" خواهد پرداخت و دیدگاه‌های خود را در این زمینه مطرح خواهد کرد.

این نشست با هدف بررسی و تحلیل چالش‌ها و مسائل مرتبط با حوزه امر جنسی در جامعه و ارائه راهکارهای مناسب برای مواجهه با این تحولات برگزار می‌شود.



 
اخبار و رویدادها
بانک اطلاعات علمی
گسترش فضای مجازی، روش‌های دستیابی به اطلاعات را دگرگون‌کرده و برای ایجاد سهولت و تسریع در مکان‌یابی اطلاعات، امکانات بسیاری در وب ایجاد شده است. پایگاه‌های اطلاعاتی که به نمایه‌سازی مقالات نشریات علمی می‌پردازند، یکی از این ابزارها هستند. در این میان، نکته حائز اهمیت شناخت پایگاه‌های مناسب برای دستیابی به اطلاعات طبقه‌بندی شده و قابل‌استفاده برای پژوهشگران است. از این رو، پژوهشکده زن و خانواده به منظور دسترسی سریع و آسان محققان به منابع پژوهشی و با هدف ایجاد مرجعی گسترده و کامل از منابع اطلاعاتی حوزه زن و خانواده در فضای مجازی، پروژه ایجاد بانک اطلاعات علمی در حوزه زن و خانواده را در برنامه‌های خدمات علمی خود تعریف و این بانک را از سال 1391 راه‌اندازی کرده است.
در یک نگاه
51
کتاب
164
طرح پژوهشی
482
گردهمایی علمی
80
نشریه
13
بیانیه
اطلاعات تماس

مرکز قم: بلوار غدیر ، کوچه 10 ، پلاک 5
 تلفـن:  58-32603357 (025)
 فکس:  32602879 (025)
دفتر تهران: بلوار کشاورز ، خ نادری ، ک حجت دوست ، پ 56
 تلفـن:  88983944 (021)
 فکس:  88983944 (021)
دسترسی سریع

فروشگاه اینترنتی
سامانه آموزش مجازی
کتابخانه
بانک محتوای علمی
کتابخانه دیجیتال
فصلنامه مطالعات جنسیت‌وخانواده
شبکه های اجتماعی

ایتا بله آپارات